Brinkman Duurzaam


Achter ’t Bos 36
4695 GC Sint Maartensdijk

info@brinkmanduurzaam.nl

Mobiel 06 108 95 019

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zonnepanelen, wij helpen u met de subsidie voor particulier en zakelijke klanten

Energiecontracten

Zo werkt het :

Door volumes te combineren benaderen wij als collectief een vol-continue bedrijf en bieden wij u gunstige opslagen. Door in delen en op goede momenten in te kopen kunnen wij u een goede gemiddelde marktprijs bieden.

Lagere energierekening door volumes te combineren

Inkoopadvies :
Op dit moment kiest circa 95% van de deelnemers aan het Brinkman Duurzaam-collectief om met de
collectieve prijsvorming mee te lopen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om binnen
het collectief een eigen prijs vast te zetten. U geniet dan wel mee van de voordelen van het collectief maar bepaald uw eigen inkoopmoment
Daarnaast:
Wanneer u bijvoorbeeld een langlopend klik-product bij uw huidige leverancier heeft of op een andere manier aan een leverancier gebonden bent kunnen wij u adviseren over de markt en de juiste inkoopmomenten.
Dit product kan zo uitgebreid als de klant dat wil en wordt dus geheel op de wensen van de klant ingericht.

Rekeningcontrole en aansluitadvies

Uit onderzoek is gebleken dat circa 10% van de facturen in Nederland fouten bevatten. Zo komen volumes van het netwerkbedrijf en het leveranciersbedrijf niet overeen. Komt de leveringsprijs niet overeen met de contractprijs of sluiten de aansluitvoorwaarden helemaal niet meer aan bij de behoefte van de klant. Voor onze deelnemers worden deze punten gezamenlijk gecontroleerd maar ook niet deelnemers kunnen gebruikmaken van de ervaring van Brinkman Duurzaam op dit gebied. Het aanpassen van aansluitwaarden kan vele euro’s per jaar schelen.

Advisering energiebeheer

Regelgeving op Europees en nationaal niveau stelt eisen aan het efficiënt gebruik van
energie. Heeft u een aansluiting met een elektriciteitsverbruik hoger dan 200.000 kWh per jaar of een gasverbruik hoger dan 75.000 m³ per jaar? Dan kan de gemeente op basis van de Milieuwet verlangen dat een Energiebesparingsplan (EBP) wordt gemaakt.
Een energiebesparingsplan biedt u inzage in uw verbruik en eventuele mogelijke besparingen.
Ook als u niet vanuit de overheid wordt verplicht kan een besparings-/beheerplan een goede bijdrage leveren aan onder andere de kostenbesparing binnen uw bedrijf.

Administratie

Organisaties met veel aansluitingen hebben vaak meerdere contracten voor de verschillende aansluitingen. De verschillende contracten, voorwaarden en prijzen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Brinkman Duurzaam heeft voor verschillende van haar klanten reeds uit de brei aan contracten een goed overzicht gecreëerd aan de hand van welke een strategie voor samenbrengen van inkoopkracht kon worden opgesteld.
Heeft u ook meerdere aansluitingen met meerdere contracten? Brinkman Duurzaam helpt u graag met het op orde brengen van uw energieadministratie.